Met gepaste trots zijn wij sedert 1 januari 2021 gefuseerd. Themis advocaten maakte al enige tijd deel uit van LexQuire Tax & Law en nu zijn wij samen één kantoor. Kijk voor meer informatie op LexQuire.nlWerk & Stage bij Themis

Themis advocaten is een modern en slagvaardig advocatenkantoor. Wij streven naar goede onderlinge verhoudingen in een prettige en collegiale werksfeer.
 
Solliciteren of student-stage
Themis advocaten nodigt afgestudeerde juristen en/of aankomende juristen die binnen afzienbare tijd afstuderen graag uit om hun interesse in een boeiende loopbaan in de advocatuur kenbaar te maken.

Ook bieden wij studenten graag de mogelijkheid om tijdens hun studie op een doelgerichte en prikkelende manier kennis te maken met de advocatuur. Een studentstagiaire wordt bij Themis advocaten nauw betrokken bij het voorbereiden en behandelen van zaken op diverse rechtsgebieden, wat kan variëren van een intakegesprek met een cliënt, het opstellen van een advies of een processtuk en het bijwonen van zittingen bij de Rechtbank.

Mocht u interesse hebben in een baan of stageplaats bij Themis advocaten, neem dan contact op met mr A.J.L.J. Pfeil (kantoor Maastricht, +31 (0)43 - 350 61 00).
 
Secretariaat
Het secretariaat is de onmisbare steun en toeverlaat van de advocaat.
Heeft u interesse in de functie van secretaresse bij Themis advocaten, neem dan contact op met mw T. Ridder-Schols, chef de bureau kantoor Maastricht (+31 (0)43 - 350 61 00).
Momenteel staat er geen secretariële vacature open. Wanneer dit wel het geval is, zal dit hier duidelijk vermeld worden.