Over Themis Advocaten

Deskundig & Gedreven!

Met gepaste trots zijn wij sedert 1 januari 2021 gefuseerd. Themis advocaten maakte al enige tijd deel uit van LexQuire Tax & Law en nu zijn wij samen één kantoor. Kijk voor meer informatie op LexQuire.nl.Welkom bij Themis Advocaten. Wij zijn een Limburgs advocatenkantoor dat gevestigd is in hartje Maastricht. Sinds 1950 staan wij particulieren alsmede hardwerkende ondernemers en inspirerende bedrijven met (juridische) raad en daad bij.

De zes advocaten die bij ons werken, hebben allemaal naast een algemene (proces)praktijk ook één of meerdere expertisegebieden. Op vrijwel ieder expertisegebied hebben wij dus een deskundige in huis. Wij zijn de perfecte mix van oude rotten in het vak en gretige jonge honden. Komen daarom snel to the point, maar maken daarvoor wel de juiste vakkundige afwegingen, zodat u in vroegtijdig stadium weet waar u met uw zaak aan toe bent.

Onze tarieven zijn vergeleken met onze concurrenten verrassend. U bespaart al snel tientallen euro’s per gewerkt uur. Daarnaast geloven wij niet alleen in vaste prijsafspraken voor een dienst, maar bieden wij deze zelfs in samenwerking met onze keurmerken aan. Uiteraard staan wij ook rechtzoekenden bij met een rechtsbijstandsverzekering (bij alle binnenlandse en buitenlandse rechtsbijstandsverzekeraars) of op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Voor grensoverschrijdende geschillen werken wij nauw samen met zusterkantoren in Aken en Tongeren.

Door onze directe werkwijze, scherpe prijzen en ons vakmanschap zijn wij hèt netwerkkantoor van DAS Rechtsbijstand in Zuid-Limburg en keurmerkdrager van Huis Advocaten en Omnius. En daar zijn we bijzonder trots op!