Mr A.J.L.J. (Hans) Pfeil

Advocaat


Na zijn afstuderen aan de Universiteit Nijmegen in het Internationaal Privaatrecht, Vennootschapsrecht en Mededingingsrecht, is hij sinds 1977 werkzaam als advocaat, eerst in Breda en vanaf 1978 in Maastricht.

Naast zijn werk is hij bestuurslid van verschillende maatschappelijke organisaties en onder meer commissaris bij een medische kliniek. Zijn praktijk is internationaal georiënteerd (engels-, frans- en duitstalig). Aandachtsgebieden zijn naast de algemene praktijk vooral ondernemings- en mededingingsrecht en zaken, intellectueel eigendom en arbeidsrecht, maar ook erfrecht.
Bij mij is het nooit nee, ik zie altijd mogelijkheden.

Mr E.H.J. (Eef) van der Heijden

Advocaat


In 1981 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Privaatrecht Uitgebreid. Werkte tot 1987 als advocaat in Utrecht en is sindsdien werkzaam als advocaat in Maastricht.

Binnen het vakgebied is mr Eef van der Heijden gespecialiseerd in verkeers(straf)recht, verzekeringsrecht en zakelijke rechten, zoals erfdienstbaarheid en burenrecht. Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Letselschade-advocaten (LSA) en gespecialiseerd op het gebied van personenschade. Eef is lid van het bestuur van diverse stichtingen en ere-bestuurslid van een harmonie.

Ik ben een geboren onderhandelaar.

Mr A.F.T. (André) Grul

Advocaat


Specialisatie Personen- en familierecht, waaronder echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen

André Grul studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. In november 1977 werd hij als advocaat beëdigd en heeft sindsdien gewerkt als advocaat in Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Breda en gedurende een periode van 17 jaar op Curaçao. Aanvankelijk heeft hij zich geconcentreerd op de algemene praktijk en daarna op de ondernemings- en financiële praktijk. Op Curaçao onderhield hij een breed georiënteerde advies- en procespraktijk. In 2001 trad hij als bestuurder in dienst bij de financiële dienstverlener Amicorp te Luxemburg en nadien Amsterdam. Sinds 2010 is hij wederom werkzaam als advocaat te Maastricht en houdt hij zich voornamelijk bezig met de familiepraktijk. Cliënten zeggen dat André oog heeft voor het op een creatieve en praktische wijze oplossen van problemen alsmede dat hij goed bereikbaar is en een luisterend oor biedt.

André heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op het hoofdgebied Personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn kennis op dit gebied bij te houden en te verdiepen.

In voorkomende gevallen staat André zijn cliënten ook bij op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand)
Kwaliteit is het uitsluiten van toeval.

Mr M.F.E. Sprenkels

Advocaat


Maurice Sprenkels is in 1999 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met een vak thematische aantekening voor strafrecht. Hij heeft vervolgens bij diverse kantoren gewerkt in Zaltbommel, Weert, Roermond en Maastricht. Sinds mei 2019 was Maurice ingeleend van Lexquire Advocaten te Maastricht en sinds november 2019 is hij volledig toegetreden tot Themis Advocaten. Binnen kantoor werkt hij in de algemene praktijk, met specialisaties in (verkeers)strafrecht, letselschaderecht, huurrecht en sociale zekerheidsrecht.

De beste manier om te leren is om te doen!

Mw mr M.E.J. Duijsens

Advocaat


Marie Duijsens is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht.

Ze heeft een brede basis zowel in het algemeen Privaatrecht als in het Strafrecht, de Forensica en de Criminologie. Verder zet zij zich, als fervent dierenliefhebster, in als fondsenwerver/PR bij de Dierenbescherming Limburg. Tijdens haar studie heeft zij als juridisch medewerker vrijwilligerswerk gedaan bij de Vrouwenrechtswinkel te Maastricht. Ook heeft zij gedurende haar studie ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor en als werkstudent bij een stichting. Daarnaast heeft zij diverse juridische activiteiten bij de studievereniging van de Rechtenfaculteit georganiseerd. Zij is sinds 2019 werkzaam bij Themis advocaten en in datzelfde jaar beëdigd. Zij werkt binnen de algemene rechtspraktijk.

Nuchter en doortastend kom ik voor uw belangen op.

Mw mr J.A.M.W. Lutgens

Advocaat


Jessica Lutgens is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht waar zij de master Handels- en Ondernemingsrecht behaalde.

Zij heeft tijdens haar studie een gedegen basis verkregen in zowel het Nederlands als het Europees en internationaal recht met een nadruk op het ondernemingsrecht en privaatrecht. Tijdens een groot deel van haar studie heeft zij in Duitsland gewoond en heeft zij op verschillende manieren haar kennis van de Duitse taal en cultuur uitgebreid. Zij is bovendien bij twee grote Nederlandse advocatenkantoren werkzaam geweest als student-stagiair op de German Desk en heeft zo een basiskennis verkregen van het Duitse rechtssysteem. Sinds 2020 is zij werkzaam bij Themis Advocaten en in datzelfde jaar is zij beëdigd. Zij werkt binnen de algemene rechtspraktijk.

Kennis is van geen waarde tenzij je deze in de praktijk brengt.