Onze advocaten

Benieuwd naar wie wij zijn? Onze advocaten beschikken ieder over eigen specialisaties en ervaring.

Mr A.J.L.J. (Hans) Pfeil

Advocaat


Na zijn afstuderen aan de Universiteit Nijmegen in het Internationaal Privaatrecht, Vennootschapsrecht en Mededingingsrecht, is hij sinds 1977 werkzaam als advocaat, eerst in Breda en vanaf 1978 in Maastricht.

Naast zijn werk is hij bestuurslid van verschillende maatschappelijke organisaties en onder meer commissaris bij een medische kliniek. Zijn praktijk is internationaal georiënteerd (engels-, frans- en duitstalig). Aandachtsgebieden zijn naast de algemene praktijk vooral ondernemings- en mededingingsrecht en zaken, intellectueel eigendom en arbeidsrecht, maar ook erfrecht.
Bij mij is het nooit nee, ik zie altijd mogelijkheden.

Mr E.H.J. (Eef) van der Heijden

Advocaat


In 1981 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Privaatrecht Uitgebreid. Werkte tot 1987 als advocaat in Utrecht en is sindsdien werkzaam als advocaat in Maastricht.

Binnen het vakgebied is mr Eef van der Heijden gespecialiseerd in verkeers(straf)recht, verzekeringsrecht en zakelijke rechten, zoals erfdienstbaarheid en burenrecht. Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Letselschade-advocaten (LSA) en gespecialiseerd op het gebied van personenschade. Eef is lid van het bestuur van diverse stichtingen en ere-bestuurslid van een harmonie.

Ik ben een geboren onderhandelaar.

Mr A.F.T. (André) Grul

Advocaat


André Grul studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en is afgestudeerd in 1977. In november 1977 werd hij als advocaat beëdigd en heeft sindsdien gewerkt als advocaat in Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Breda en gedurende ruim 17 jaar op Curaçao, de voormalige Nederlandse Antillen.

Nadien trad hij als bestuurder in dienst bij de financiële dienstverlener Amicorp, te Amsterdam. Sinds eind 2010 is hij wederom als advocaat werkzaam te Maastricht. André is als generalist gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hij is troubleshooter bij uitstek en deinst er niet voor terug als bestuurder de reorganisatie van een onderneming actief te begeleiden. Daarnaast vergt het familierecht veel van zijn tijd. In de praktijk staat André cliënten bij in echtscheidingen en alle daaraan gerelateerde zaken, zoals alimentatie, de invulling van zorg voor de kinderen en vermogensrechtelijke afwikkeling. Verder adviseert en procedeert hij. Cliënten zeggen dat André oog heeft voor het op een creatieve en praktische wijze oplossen van problemen alsmede dat hij goed bereikbaar is en een luisterend oor biedt.
Kwaliteit is het uitsluiten van toeval.

Mr M.F.E. Sprenkels

Advocaat


Maurice Sprenkels is in 1999 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met een vak thematische aantekening voor strafrecht.Hij heeft vervolgens bij diverse kantoren gewerkt in Zaltbommel, Weert, Roermond en Maastricht.Sinds mei 2019 is Maurice ingeleend van Lexquire Advocaten te Maastricht. Binnen kantoor werkt hij in de algemene praktijk, met specialisaties in (verkeers)strafrecht, letselschaderecht, huurrecht en sociale zekerheidsrecht.

Mr Sprenkels is sinds mei 2019 ingeleend van Lexquire Advocaten te Maastricht.
De beste manier om te leren is om te doen!

Mw mr dr H.D.S. (Hester) van der Kaaij

Advocaat


Hester van der Kaaij is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in de richting Privaatrecht.

Na haar studie heeft zij lesgegeven aan de Universiteit Maastricht en is zij gepromoveerd op een onderzoek naar rechtshandelingen. Daarna heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt. Hester is sinds 2016 bij Themis Advocaten werkzaam en is in datzelfde jaar beëdigd als advocaat. Binnen kantoor werkt zij in de algemene rechtspraktijk, aandachtsgebieden daarbinnen zijn letselschade, huurrecht en erfrecht.

Met kennis en kunde los ik elk conflict op.

Mw mr M.E.J. Duijsens

Advocaat


Marie Duijsens is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht.

Ze heeft een brede basis zowel in het algemeen Privaatrecht als in het Strafrecht, de Forensica en de Criminologie. Verder zet zij zich, als fervent dierenliefhebster, in als fondsenwerver/PR bij de Dierenbescherming Limburg. Tijdens haar studie heeft zij als juridisch medewerker vrijwilligerswerk gedaan bij de Vrouwenrechtswinkel te Maastricht. Ook heeft zij gedurende haar studie ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor en als werkstudent bij een stichting. Daarnaast heeft zij diverse juridische activiteiten bij de studievereniging van de Rechtenfaculteit georganiseerd. Zij is sinds 2019 werkzaam bij Themis advocaten en in datzelfde jaar beëdigd, zij werkt binnen de algemene rechtspraktijk.

Nuchter en doortastend kom ik voor uw belangen op